АКТУАЛЬНО

Ракетний удар на Павлоград: руйнування та пошкодження промислового підприємства

Унаслідок масованої ракетної атаки в області, в Павлограді, Тернівці та Юр’ївській громаді виявлені серйозні руйнування та пошкодження. Зокрема, постраждало промислове підприємство та численні житлові об’єкти.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військово-адміністративної ОВА Сергій Лисак у своєму офіційному заявленні у соціальній мережі Facebook.

“Через масовану ракетну атаку на область, є велика кількість руйнувань. Постраждало місто Павлоград, Тернівка та Юр’ївська громада. Також пошкоджене промислове підприємство”, – вказав Лисак.

Згідно із повідомленням, наслідками атаки стали 16 пошкоджених приватних будинків та 5 дачних будиночків. Також уражена місцева церква, а автотранспорт теж не залишився поза увагою ворожого вогню.

У зв’язку з інцидентом наразі проводиться обстеження пошкоджених територій для визначення ступеня завданих збитків та вжиття необхідних заходів для відновлення інфраструктури.

Варто відзначити, що подальші деталі та обставини ракетного удару визначаються, і офіційні представники влади продовжують вивчати ситуацію та надавати необхідну допомогу постраждалим.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ