АКТУАЛЬНО

Республіканці вимагають змін для продовження фінансування України

Республіканці в Сенаті вимагають жорстких змін в імміграційній політиці для схвалення фінансової допомоги Україні та Ізраїлю.

В останніх новинах від журналістів стало відомо, що Білий Дім представив пропозицію щодо додаткового фінансування на суму 106 мільярдів доларів, однак питання про імміграційну політику залишилося відкритим. Група республіканців у Сенаті, включно з сенаторами Джеймсом Ленкфордом, Ліндсі Гремом і Томом Коттоном, вимагає посилення умов надання притулку на південному кордоні країни та інших політичних змін як обов’язкову умову підтримки фінансової допомоги для Ізраїлю та України.

Імміграційні Зміни та боротьба за фінансування

Ця вимога сенаторів-республіканців сигналізує про відкритість до переговорів з демократами в Сенаті та Білим Домом щодо імміграційної політики. Початкова пропозиція президента Джо Байдена включала фінансування на прикордонні операції, але не передбачала змін у політиці.

Пік Незаконних перетинів кордону та зростання злочинності

За останні два роки спостерігається значне зростання незаконних перетинів кордону США. Ця ситуація спричинила серед іншого зростання злочинності. Тому багато політиків вимагають від президента США Джо Байдена спочатку розв’язати проблему незаконних перетинів кордону, перш ніж просити фінансову допомогу для України.

Фінансова Підтримка для України

Важливість фінансової підтримки США для України незаперечна. Без цієї підтримки, українці можуть опинитися в складній ситуації під час поточного конфлікту. Міністр оборони Ллойд Остін і держсекретар США Ентоні Блінкен підкреслюють, що одночасна підтримка союзників, включно з Україною, є в національних інтересах Сполучених Штатів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ