АКТУАЛЬНО

Родич автора “лотереї мобілізації” Мілованова виїхав закордон

Тимофій Милованов, колишній Міністр економічного розвитку і торгівлі України, відомий своїми неоднозначними ідеями, нещодавно запропонував проводити мобілізацію шляхом лотереї або жеребкування. За його словами, держава могла б випадковим чином визначати осіб, яких мобілізують, обираючи конкретні дні та місяці, на які будуть покладені обов’язки військової служби. Таке новаторське бачення призову викликало широкий резонанс у суспільстві.

Однак ситуація ускладнюється тим, що родичі Милованова, зокрема його племінник Павло Варшавський, нещодавно виїхали до Ізраїлю. Павло Варшавський, як і його мати Маріанна Варшавська, були зареєстровані за тією ж адресою, що і Милованов – у Києві на вулиці Олеся Ганчара.

Маріанна Варшавська, за повідомленнями, виїхала до Ізраїлю на початку повномасштабної війни. На її сторінці в Instagram 26 серпня 2023 року було опубліковано фото з Тель-Авіва, на якому видно, що разом з нею перебуває і її син Павло.

Воювати будуть всі?_1

Запитання, яке виникає у суспільства, полягає в тому, як Павло Варшавський зміг виїхати з України і який його погляд на пропозицію родича щодо мобілізації шляхом жеребкування. Чи справді ці пропозиції відповідають реальній ситуації в країні, і чи справедливо, що ті, хто пропагує нові підходи до мобілізації, самі уникли призову?

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ