АКТУАЛЬНО

Дженніфер Лопес вражає весільною сукнею у кліпі Can’t Get Enough

Американська співачка та акторка презентувала довгоочікуваний кліп “Can’t Get Enough”, в якому вона представила себе у білій весільній сукні, створеній українським дизайнером Іваном Фроловим.

У цій корсетній сукні, що вирізняється впізнаваними серцеподібними вирізами, вона привертає увагу. Вбрання входить до колекції осінь-зима 2023−2024, представленої на Тижні моди в Лондоні. Дизайнер Іван Фролов розповів, що стилісти Дженніфер Лопес вже забронювали цю унікальну сукню одразу після її показу. “Сукня для Дженніфер є унікальною, вона існує в єдиному екземплярі, має два знакові вирізи FROLOV у формі серця та прикрашена великою кількістю ручної вишивки кристалами”, — підкреслив дизайнер.

У 2023 році Іван Фролов став одним із найпопулярніших дизайнерів серед зірок, створивши вбрання для таких артистів, як Бейонсе, Maneskin, Кайлі Міноуг, Дженніфер Лопес, Megan Thee Stallion, Сабіна Карпентер, а також костюми для учасників Євробачення 2023 та інших відомих артистів.

Пісня Дженніфер Лопес “Can’t Get Enough” є першим синглом з її нового альбому “This is Me… Now”, запланованого на 16 лютого 2024 року. Того ж дня на платформі Amazon Prime Video вийде однойменний фільм, режисером якого став чоловік Лопес, актор Бен Аффлек.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ