АКТУАЛЬНО

Російський СК порушив кримінальну справу про “фінансування тероризму посадовими особами США і країн НАТО”

Російський Слідчий комітет дійшов нових висновків у “розслідуванні” теракту в “Крокусі”. Сьогодні там заявили, що гроші, які використовувалися для терактів у Росії, надходили через діючу в Україні нафтогазову компанію Burisma Holdings.

Повідомляється, що йдеться про кілька мільйонів доларів США і до цього всього причетні “співробітники органів влади та організацій країн Заходу”.

Про Burisma, її власника Злочевського і сім’ю Байденів ви можете почитати в нашому телеграм-каналі, вбивши в пошук “Burisma”. Це дуже довга і заплутана історія про масштабну корупцію у вищих ешелонах влади країни.

Тут замішані не тільки високопоставлені політики і силовики, а й американське посольство, НАБУ тощо. При цьому співробітниця НАБУ Поліна Чиж-Лисенко прямо зі свого кабінету передавала в американське посольство дані у кримінальних справах, у тому числі й щодо Burisma. За це вона очолила усіма “шановний” Центр протидії дезінформації і навіть отримала подяку від ФБР.

Авторами версії про причетність “посадових осіб США” і “Буризми” до теракту в “Крокусі”, про яку сьогодні заявив Слідчий комітет РФ, є обвинувачений в Україні в державній зраді екс-нардеп Андрій Деркач, екс-кандидат у президенти РФ Микола Харитонов і російський філософ Олександр Дугін.

Це випливає із заяви, підписаної Деркачем, Дугіним, Харитоновим і ще двома депутатами Держдуми РФ, яку Деркач опублікував у своєму телеграм-каналі ще 27 березня.

Деркач стверджує, що за підривом “Північних потоків” і терактом у “Крокусі” нібито стоїть українська та американська влада, а фінансування здійснювалося через “Бурісму”.

У заяві йдеться про “існування злочинної (терористичної) групи, у складі якої перебувають вищі посадові особи США, керівники військово-політичного блоку НАТО та окремих країн, що входять до його складу, українські партнери Байдена по бізнесу, політичне керівництво України та співробітники ГУР МО України і СБУ”.

Загалом заява стосується підриву трубопроводу, але Деркач у телеграм-каналі стверджує, що “автори операцій підриву “Північних потоків” і вбивств у “Крокусі” одні й ті самі”.

Нагадаємо, Україна і країни Заходу відкидає всі звинувачення Росії в організації теракту.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ