АКТУАЛЬНО

Росія в паніці через “об’єднання” МОК з Україною: “Нічого хорошого не чекаємо”

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) готовий отримувати від України дані про росіян, які підтримують війну, розповів Сергій Бубка на Генеральній асамблеї українського НОК.

На останній зустрічі, яка відбулася в онлайн-форматі, Сергій Бубка, колишній глава Національного олімпійського комітету України (НОК), заявив, що МОК готовий приймати інформацію про росіян, які виражають підтримку воєнним діям. Він закликав українські федерації виготовити потужну систему моніторингу та передавати інформацію до Міністерства молоді та спорту та НОК України.

“Я хотів би, щоб ми зі свого боку зробили ефективну дуже потужну систему моніторингу, і ми говорили, що федерації повинні моніторити, надавати інформацію до Мінспорту, НОК. І таким чином ми цю інформацію маємо передавати до МОК”, – зазначив Сергій Назарович.

Ця новина стала причиною справжньої паніки серед російських засобів масової інформації. Головне пропагандистське видання Кремля “РИА Новости” вже назвало цю ситуацію “негативною”, прогнозуючи, що “нічого хорошого це не принесе”.

Попри заяви МОК про те, що спрямовані на отримання інформації лише щодо росіян, які підтримують військові дії, російські ЗМІ вже визначили цей крок як негативний. Газета “РИА Новости” висловлює обурення та невдоволення з приводу можливого висвітлення російських громадян в негативному світлі на міжнародному рівні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ