АКТУАЛЬНО

Росіяни цієї ночі атакували Одесу

В Одесі цієї ночі дрони пошкодили енергоінфраструктуру. Запроваджено екстрені відключення світла.

У місті також не працюватиме електротранспорт.

Як повідомляє ДТЕК, через нічну атаку з ладу вийшов один з енергооб’єктів НЕК Укренерго. Як наслідок без світла залишилися жителі Пересипського району. Енергетики вже відновили електропостачання для об’єктів критичної інфраструктури.

Однак ситуація залишається складною – високовольтні об’єкти не можуть передати всю необхідну місту потужність. Щоб знизити навантаження на мережу сьогодні весь міський електротранспорт не працює, також обмежено електроспоживання промисловості.

ДТЕК Одеські електромережі закликає підприємців обмежити використання світла, а побутових клієнтів – користуватися енергоємними приладами по черзі.

В Одесі сьогодні і, схоже, що кілька найближчих днів не працюватиме міський електротранспорт. На лінії не вийдуть ні трамваї, ні тролейбуси. А це – основний вид пасажирського транспорту в місті.

“У зв’язку з тимчасовою зупинкою роботи міського електротранспорту з автобусними перевізниками опрацьовано питання щодо випуску на лінію більшої кількості рухомого складу, а також збільшення використання на магістральних маршрутах автобусів середнього та великого класів”, – ідеться в повідомленні Міськради.

Крім того, міські дитячі садочки, які на 08:00 не мають світла, прийматимуть дітей у чергові групи. Заклади, у яких відновлено електропостачання, працюватимуть у звичайному режимі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ