АКТУАЛЬНО

Російські окупанти бояться відповіді ЗСУ в Авдіївці

Російські Telegram-канали в жаху від того, як розгорнулася битва за Авдіївку, описуючи її як справжню м’ясорубку. Повідомляється, що Міністерство Оборони РФ заздалегідь замовило велику партію протезів для своїх військових.

Під Авдіївкою російські окупанти зазнали значних втрат, їхній облік проводиться тисячами. Щонайменше півтори тисячі російських військовослужбовців втратили кінцівки або дістали важкі поранення. Цю інформацію публікує Telegram-канал “Кремлівська табакерка” з посиланням на джерела в Генштабі Росії та Міноборони РФ.

Зазначається, що лікарні в Донецьку не в змозі забезпечити місця для всіх поранених окупантів. Деяких із них перевозять у Макіївку. Лікарі, які стикаються з великою кількістю пацієнтів із фронту, не завжди встигають надати всім допомогу, і це призвело до зростання кількості бійців, яких не вдалося врятувати.

Битва за Авдіївку, згідно з даними “Кремлівської табакерки”, перейшла в категорію м’ясорубки, і до вечора 24 жовтня втрати російських збройних сил перевищили 2800 осіб, включно з тими, хто втратив кінцівки та дістав серйозні поранення.

При цьому окупанти страшно бояться відповіді від ЗСУ.

“Тривожно те, що українська армія, незважаючи на все, готує відповідь, і вона може бути важкою для нас”, – ідеться в повідомленні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ