АКТУАЛЬНО

Брітні Спірс вирішила «вийти заміж за себе»

Американська співачка Брітні Спірс продовжує дивувати своїх шанувальників. У відповідь на нещодавні чутки про її ймовірний шлюб з будівельником, поп-ікона зробила несподівану заяву: вона «вийшла заміж за себе». Цю новину співачка повідомила через свій акаунт в Instagram, викликавши хвилю обговорень у соціальних мережах.

«День, коли я вийшла заміж за себе… Я повертаюся до цього, тому що це може здатися сороміцьким або дурним, але я вважаю, що це найпрекрасніша дія в моєму житті!!!» – підписала американська поп-зірка фотографію, на якій вона у весільній сукні та фаті.

Останнім часом у пресі пишуть, що Спірс зустрічається з 38-річним будівельником Полом Солісом, який проводив ремонт у неї вдома. Він вже розлучений і, за інформацією преси, може незабаром зробити їй пропозицію.

Близькі співачки хвилюються через те, що у Соліса є кримінальне минуле і він може користуватися надмірною добротою співачки.

“Пол взяв на себе управління соціальними мережами Брітні, і тепер деякі з його дітей (а всього у нього їх дев’ять) живуть у її будинку. Брітні закриває на це очі. Якщо ніхто не зможе відговорити її від цього, Пол стане наступним Кевіном Федерлайном, тільки в 10 разів гіршим”, – говорять джерела.

Нагадаємо, Спірс вийшла заміж за танцюриста Федерлайна в 2004 році. Вони прожили в шлюбі три роки, співачка народила двох синів. Зрештою, вони зі скандалом розлучилися, чоловік отримав опіку над дітьми, а Спірс потрапила в психіатричну клініку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ