АКТУАЛЬНО

“Рух уперед”: Зеленський підтверджує створення плацдарму на лівобережжі Херсонщини

Український Президент Володимир Зеленський підтвердив успіхи Збройних Сил України (ЗСУ) на лівому березі Херсонської області в боротьбі проти російської агресії. У своєму Telegram-каналі 17 листопада він поділився фотографіями, що засвідчують, як українські військові закріплюють свої позиції.

На опублікованих знімках видно військовослужбовців, які ризикують своїм життям, щоб виконувати завдання з метою захисту України від агресії. Президент висловив вдячність та підкреслив мужність українських воїнів, які, працюючи щодня, докладають зусиль для повернення країни свободи та справедливості.

“Лівобережжя Херсонщини. Наші воїни. Дякую за вашу силу, за рух уперед! Слава кожному і кожній, хто повертає Україні свободу і справедливість!” — зазначив Зеленський.

Ця новина свідчить про наполегливий дух та визначеність українських військових у важкий період для країни. Захоплення лівого берега Херсонщини може виявитися ключовим стратегічним кроком у стрімкій боротьбі за територіальну цілісність та суверенітет. Міжнародна громадськість вдячна за самовідданість та мужність українських воїнів, які протистоять агресії та докладають всіх зусиль для відстоювання своєї країни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ