АКТУАЛЬНО

Руйнування в Невському, наслідки постійних атак російських військ у Луганській області

У селищі Невське Луганської області, всі будівлі зазнали руйнувань через постійні атаки російських військ. Про це повідомив Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації, у своєму Телеграм-акаунті.

“Невське було атаковане з “Градів” та ствольної артилерії російських військ, завдаючи нових руйнувань. Місто поступово знищується. Кожна будівля має різний ступінь пошкодження, багато з них повністю зруйновані”, – написав Лисогор.

Він також повідомив, що загарбники випустили мінометні та артилерійські обстріли на села Стельмахівці, Куземівці, Макіївці та Греківці. Також був здійснений авіаційний удар по Макіївці.

Лисогор додав, що ворог намагався атакувати Серебрянський ліс та область поруч із Невським, але усі ці спроби були відбиті українськими захисниками.

У той час, як зауважив Лисогор, Кремль заявив, що не надаватиме значної економічної допомоги так званій “ЛНР” після відповідних звернень її лідерів. Відповідь Кремля була наступною: “При реалізації програм розвитку необхідно максимально задіяти потенціал місцевих виробників”.

“Отже, після псевдовиборів Путіна окуповані території повинні розраховувати лише на себе”, – підкреслив глава Луганської ОВА.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ