АКТУАЛЬНО

Трагедія в Голлівуді: Актор та його дві доньки загинули в авіакатастрофі

Голлівудський актор Крістіан Олівер разом з двома своїми доньками, 10-річною Мадітою та 12-річною Аннік, потрапив у трагічну авіакатастрофу неподалік від острова Бекіа у Карибському басейні. У нещасливому випадку також загинув пілот літака.

Крістіан Олівер та його доньки були єдиними пасажирами на борту невеликого одномоторного літака, який виконував рейс до Сент-Люсії після зльоту з аеропорту імені Дж. Ф. Мітчелла на острові Бекіа в Гренадинах. Невдовзі після старту літак, з невідомих причин, врізався в океан і почав тонути.

Операція по рятуванню була негайно розпочата Береговою охороною Сент-Вінсента і Гренадин за участю рибалок і дайверів, які знаходилися в неподалік від місця події. Однак всі зусилля були марними, і чотири тіла, включаючи Крістіана Олівера, його дочки та пілота Роберта Сакса, були витягнуті з-під уламків.

Наразі встановлюються причини цієї трагедії. Крістіан Олівер, 51-річний актор, здобув популярність завдяки своїм ролям у фільмах “Спіді-гонщик”, “Поворот не туди: Спадщина”, “Мушкетери”, “Операція “Валькірія” та останній частині франшизи про Індіану Джонса.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ