АКТУАЛЬНО

Ринок нових автомобілів в Україні досяг рекордів у липні

В Україні продовжує зростати попит на нові автомобілі. Згідно з даними порталу “УкрАвтопром”, у липні було зареєстровано на 20% більше нових легкових автомобілів, ніж у тому ж місяці минулого року. Загалом у липні в Україні зареєстрували близько 6,4 тисячі нових автомобілів. Лідером продажів залишається Toyota, яка реалізувала 1024 автомобілі, що становить значну частку ринку.

До ТОП-5 найбільш популярних брендів липня увійшли:

  1. Toyota – 1024 одиниці
  2. BMW – 628
  3. Renault – 587
  4. Škoda – 378
  5. Volkswagen – 334

Найпопулярнішою моделлю в липні став Renault Duster, з проданими 541 автомобілем. Усього з початку року в Україні зареєстровано понад 39,2 тисячі нових легкових авто, що на 21% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Також важливо відзначити, що з січня по червень українці придбали понад 30,3 тисячі вживаних автомобілів віком до 5 років, ввезених з-за кордону. Лідером серед таких авто стала Tesla Model Y. Серед нових легковиків з бензиновими двигунами найбільшим попитом користується Mazda CX5, слідом за нею йдуть Toyota RAV-4 і KIA Sportage. Серед вживаних авто з бензиновими двигунами найбільш популярним виявився Volkswagen Golf.

Ринок автомобілів в Україні демонструє стабільне зростання, що свідчить про підвищений інтерес українців до нових і вживаних автомобілів, а також про активізацію споживчої активності на ринку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ