АКТУАЛЬНО

Samsung презентувала новий бюджетний смартфон Galaxy A06

Samsung офіційно представила свій новий бюджетний смартфон Galaxy A06, який стане заміною для моделей Galaxy A05/A05s. Ця новинка отримала оновлений дизайн і покращений екран, що робить її привабливим варіантом у своєму ціновому сегменті. Про це повідомляє GizmoChina.

Galaxy A06 має естетику дизайну під назвою “Key Island”, яку вже бачили в моделях Galaxy A35 і Galaxy A55. Ця естетика включає невеликий виступ на правій грані корпусу, де розташовані кнопки ввімкнення та регулювання гучності. Цей виступ, з його заокругленими краями, робить користування телефоном більш зручним, не заважаючи рухам пальців.

Galaxy A06 зберіг 6,7-дюймовий РК-дисплей, як і його попередник, але частота оновлення була збільшена з 60 до 90 Гц. Це значне покращення, особливо для пристрою цієї цінової категорії, що забезпечує більш плавний і комфортний користувацький досвід.

Смартфон оснащений процесором MediaTek Helio G85, який також використовувався в моделі A05. Він пропонує дві модифікації: 64 ГБ або 128 ГБ внутрішньої пам’яті в поєднанні з 4 ГБ або 6 ГБ оперативної пам’яті. Основна камера залишається на 50 МП, а селфі-камера має роздільну здатність 8 МП, що забезпечує якісні фото для бюджетного сегменту.

Galaxy A06 має батарею ємністю 5000 мАг, яка підтримує швидку зарядку на 25 Вт. Телефон постачається з останньою версією Android 14, однак без функцій Galaxy AI. Водночас Samsung обіцяє чотири роки основних оновлень і п’ять років оновлень безпеки, що є безпрецедентним для смартфонів цього цінового діапазону.

Поки що Galaxy A06 був представлений лише на ринку В’єтнаму, але очікується, що глобальна версія з’явиться найближчим часом. Ціна на молодшу модель з 64 ГБ внутрішньої пам’яті становить 125 доларів (приблизно 4900 грн), тоді як старшу модель з 128 ГБ оцінено у 150 доларів (приблизно 6000 грн).

Очікується, що Samsung представить нову флагманську серію Galaxy S25 на початку 2025 року, а вже в жовтні 2024 року вийде Galaxy S24 FE. Вже відомі ключові характеристики та орієнтовна вартість цього “народного” флагмана, який стане важливим доповненням до лінійки продуктів Samsung.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ