АКТУАЛЬНО

Скандал у португальському чемпіонаті: українця Богдана Мілованова вилучили з гри, заборонивши медичну допомогу 

Сенсаційний епізод стався в матчі 12-го туру чемпіонату Португалії між “Ароукі” і “Боавіштою”, де український захисник Богдан Мілованов не дограв гру через спростувану ситуацію з вилученням.

На 60-й хвилині гри, за рахунку 3:0 на користь “Ароуки”, Мілованов опинився на газоні та потребував медичної допомоги. Проте арбітр вирішив не дозволити медикам зайти на поле і вказав продовжити гру.

Мілованов, підвівшись, продовжив виступи та допоміг своїй команді відзахищатися. Проте після ще одного припадка на газон, українець знову вказав на те, що не може продовжувати гру. Замість надання допомоги, арбітр показав футболістові другу жовту картку, що призвело до його вилучення.

Поєдинок завершився розгромною перемогою “Ароуки” з рахунком 4:0. Команда Мілованова знаходиться на останньому місці в турнірній таблиці з 9 очками після 12 турів. Незважаючи на контроверсії, відзначимо, що “Боавішта” посідає дев’яту позицію з 15 балами.

Цього сезону Мілованов провів 10 матчів у чемпіонаті Португалії та три гри в Кубку португальської ліги, не відзначившись результативними діями. Подальший розвиток ситуації та можливі наслідки для українського захисника залишаються предметом великого інтересу серед вболівальників та фахівців.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ