АКТУАЛЬНО

Сергій Наєв закликав евакуюватися жителям прикордонних районів півночі України

Сергій Наєв, командувач Об’єднаних сил Збройних сил України, звернувся до мешканців прикордонних районів Сумської та Чернігівської областей з закликом евакуюватися через постійні обстріли та загрозу з боку Російської Федерації.

Наєв відзначив, що війна з Росією охопила не лише схід та південь України, а й північну операційну зону, де регулярно діє правовий режим воєнного стану. Ворог використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

Зазначивши, що Росія використовує всі доступні військові можливості для знищення України, Наєв закликав мешканців прикордонних районів до евакуації, оскільки кордон з РФ на півночі є лінією зіткнення, де можливі всі види бойових дій.

“Кожен цивільний має чітко усвідомити, що перебування поблизу кордону з Росією є небезпечним! Щодня військові адміністрації вирішують питання евакуації мешканців з цих областей. Війна триває, і кожен свідомий українець має прислухатися до порад військових адміністрацій”, – підкреслив Наєв у своєму зверненні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ