АКТУАЛЬНО

Шеннен Доерті залишила після себе значні борги

Після трагічної смерті американської акторки Шеннен Доерті, відомої за ролями у культових серіалах “Беверлі Гіллз, 90210” та “Всі жінки – відьми”, з’явилися нові тривожні подробиці. Як стало відомо з інформації видання The Sun, акторка залишила після себе значні фінансові зобов’язання, які тепер повинні бути погашені її родичами.

Шеннен Доерті взяла кредит у розмірі 3 мільйонів доларів (приблизно 124 мільйони гривень) на рік до своєї смерті. Ці кошти були витрачені на покупку нерухомості та на лікування онкологічної хвороби. Крім того, акторка залишила непогашені судові витрати, які складають понад 250 тисяч доларів (близько 10 мільйонів гривень).

Окрім цього, Шеннен Доерті вимагала від свого екс-чоловіка Курта Ісварієнка щомісячні аліменти у розмірі понад 15 тисяч доларів (621 тисяча гривень). Акторка стверджувала, що її колишній чоловік спеціально затягує судовий процес, щоб уникнути виплати. Офіційне розлучення було оформлене лише за день до її смерті.

На даний момент невідомо, скільки часу знадобиться родичам Доерті для погашення її боргів. Процес погашення фінансових зобов’язань може бути тривалим і складним, враховуючи величину боргу та судових витрат.

Тривала боротьба з онкологією

Шеннен Доерті боролася з онкологічним захворюванням протягом дев’яти років. Після тривалого лікування рак грудей, на жаль, повернувся. Акторка померла 13 липня 2024 року, залишивши по собі не лише пам’ять про свою видатну кар’єру, але й значні фінансові труднощі для своїх рідних.

Смерть Шеннен Доерті стала великим ударом для її шанувальників і родини. Незважаючи на всі випробування, які їй довелося пережити, її спадщина, без сумніву, залишиться у серцях багатьох людей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ