АКТУАЛЬНО

Школи та дитячі садки в Пекіні призупинили роботу через снігопад

Через передбачувані інтенсивні снігопади та ожеледь в Пекіні з середи скасували навчання в школах і припинили функціонування дитячих садків.

Пекінський міський комітет освіти тимчасово перевів учнів початкових та середніх шкіл, а також дітей з дитячих садків на режим дистанційного онлайн-навчання. Таке рішення було прийняте через оголошення синоптиками “помаранчевого” рівня небезпеки внаслідок передбачуваних снігопадів, які очікується в другій половині тижня.

Міський комітет повідомив, що всі освітні заклади повинні негайно організувати онлайн-навчання та подати відповідну інформацію. Дату відновлення традиційних уроків муніципальна влада обіцяє оголосити пізніше.

Окрім освітніх установ, через негоду тимчасово призупинено роботу туристичних об’єктів у гірських районах та розважальних майданчиків під відкритим небом.

Місто також перебуває під тривогою через ожеледицю та очікуване похолодання. Прогноз синоптиків передбачає, що снігопад у Пекіні триватиме до п’ятниці, а вже в суботу вночі температура опуститься до мінус 15°С.

Пекінська метеослужба закликає мешканців бути обережними і уважними на вулицях та під час керування автомобілем.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ