АКТУАЛЬНО

Союзники Трампа вважають, що він програв дебати з Камалою Гарріс

У вівторок, 10 вересня, відбулися дебати між кандидатами на пост президента США – Дональдом Трампом і чинним віце-президентом Камалою Гарріс. Це було перше особисте протистояння двох політиків у рамках президентських виборів 2024 року, і, за повідомленням CNN, навіть союзники Трампа вважають, що він вийшов з цих дебатів переможеним.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що як тільки Трамп покинув сцену, він одразу почав питати тих, хто чекав його в кімнаті для перегляду, про те, як пройшли останні 90 хвилин. Дехто відкрито хвалив його, кажучи, що він зробив “чудову роботу”, але це не те, що говорили багато з них приватно.

Натомість, люди з оточення Трампа зазначили, що те, що сталося на сцені, у кращому випадку можна вважати нічією, а в гіршому – програшем. Дехто був шокований тим, що колишній президент США не зміг ефективно викласти тези, які він підготував проти віцепрезидентки Гарріс, особливо щодо її досягнень та політичних змін.

За словами двох джерел CNN, Трамп готувався до дебатів з Гарріс більше, ніж до дебатів з президентом США Джо Байденом цього літа. При цьому він не озвучив один із ключових аргументів проти віцепрезидентки – чому вона за 3,5 роки при владі не виконала обіцянок, які зараз дає. Це здивувало багатьох, хто чув, як Трамп висловлював цей аргумент у приватному порядку та під час своїх виборчих кампаній.

Крім того, один із представників команди республіканця визнав, що колишній президент щоразу потрапляв на приманку, яку пропонувала Гарріс.

CNN зазначає, що хоча численні союзники Трампа охарактеризували те, що сталося, як “втрачену можливість”, вони почали зменшувати загальну значущість дебатів. Люди з оточення республіканця стверджують, що в Пенсільванії результат дебатів не вплине на його рейтинги.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ