АКТУАЛЬНО

Співачка Лама розповіла, чому покидає український шоу-бізнес

Українська співачка Лама (справжнє ім’я – Наталя Дзеньків) оголосила про свій вихід із українського шоу-бізнесу, надавши розгорнуте інтерв’ю, в якому поділилася внутрішніми переживаннями та мотивами свого рішення. Артистка, яка здобула популярність у 2000-х роках, пояснила, що почувала деякий дискомфорт у цій сфері, відчуваючи себе “окремою планетою” відносно шоу-бізнесу.

“Були періоди, коли я розуміла, що мені потрібно трошки відійти від шоу-бізнесу. Завжди розуміла, що я була якось трошки не про шоу-бізнес. Це була якась окрема планета. Були моменти, з якими я розуміла, що не можу ужитися. Що є речі, які я не хочу робити. Багато дискомфортних емоцій. Я хотіла, щоб усе в мене відбувалося гармонійно. Я зрозуміла, що писатиму пісню тоді, коли я хочу. Ніякої штучності”, – уточнила знаменитість.

За її словами, цей внутрішній конфлікт призвів до неврозу, що проявлявся у частих перервах у роботі, проблемах зі сном, а також неможливості виступати на концертах через стан напівпанічної атаки.

“Часто не спала ночами, дуже часто зривала зйомки кліпів. Я зрозуміла, що мені дуже некомфортно. Тоді я заглибилася у духовний розвиток. Вивчала психотерапію, психологію, кардіологію. Я зрозуміла, що мені потрібен комфортний графік. У 2012 помер батько, я не могла вийти навіть із дому. Мене ловила напівпанічна атака. Концерти в такому стані не могла давати”, – розповіла Лама.

Нещодавно співачка випустила трек “Мій друг”, який вона присвятила Каріму Гуламову. На відміну від багатьох артистів, які після повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишили країну, Лама залишає шоу-бізнес, проте активно займається волонтерством та допомогою потребуючим.

Виходячи з її внутрішніх пошуків гармонії та потреби в розвитку, відходження Лами від шоу-бізнесу свідчить про важливість здоров’я та духовного благополуччя в сфері мистецтва.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ