АКТУАЛЬНО

Співробітник ТЦК з Тернопільщини викликає обурення своїм відпочинком у Домінікані під час війни

Співробітник Терцентру комплектування і соціальної підтримки (ТЦК) Тернопільщини, Олег Яцюченко, викликав обурення громадськості, опублікувавши в Мережі фотографії свого відпочинку в Домінікані під час триваючої війни. Яцюченко, який відповідає за комплектування військовозобов’язаних, виклав знімки, на яких він насолоджується сонцем і морем.

Цей вчинок привернув увагу громадськості, особливо тих, кого він мобілізує для служби на передовій. У коментарях під постами в соціальних мережах сотні користувачів висловили свою критику.

“Олег Анатолійович Яцюченко похизувався в Instagram пікантними фото з пляжів Домініканської Республіки. Напевно, для того, щоб за нього могли порадіти усі. А найбільше ті, кого він відправив захищати Україну”, – зазначено в одному з постів.

На фотографіях видно, що Яцюченко відпочивав разом із жінкою на карибських пляжах. Крім того, він вказав геолокацію, щоб його підписники точно знали, де він знаходиться.

Багато користувачів підкреслили неадекватність та несправедливість дій Яцюченка, який мобілізує інших для служби, а сам публічно насолоджується відпочинком.

“Відпочив, тепер може хлопців на передовій поміняти, щоб вони відпочили”, “Знайоме личко. Тепер хай замінить когось з передової. Вже вдосталь навідпочивався. А як буде хотіти додому поїхати до рідних на 10 днів, то хай йому 8 місяців заміну шукають”, “Най їде на передок відпочине і відчує те, що відчувають хлопці які 1,7 [року] навіть вдома не були”, “Приїде з відпочинку і зразу на передову”, – коментували користувачі.

Зазначається, що Олег Анатолійович Яцюченко має посади в ТЦК та поліції в Тернопільській області. Багато користувачів вимагає відправити його на фронт після такого відпочинку.

Співробітникам Нацполції під час воєнного стану заборонено виїздити за кордон, як і всім військовозобов’язаним громадянам. Хоча Олег Яцюченко, за даними джерел OBOZ.UA, у поліції не працює вже близько п’яти років.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ