АКТУАЛЬНО

Співробітники ТЦК Тернопільської області організували злочинну групу

Поліція Тернопільської області встановила, що п’ятеро осіб, серед яких керівник місцевого ТЦК та працівники цього центру, організували корупційні схеми уникнення мобілізації. У складі організованої злочинної групи ці особи вимагали гроші у військовозобов’язаних, погрожували їм, били і викрадали людей, зокрема у випадках, коли були потрібні відстрочки від служби чи непроходження військово-лікарської комісії.

Возможно, это изображение 4 человека и текст

Слідчі зібрали нові докази протиправної діяльності, а також дізналися про нові жертви, які не підлягали мобілізації, але були залякані і змушені платити. Серед постраждалих – житель Чортківського району, якого брутально побили і витребували гроші. Загальна сума незаконного заробітку зловмисників складала від 100 000 до 150 000 доларів на місяць.

Возможно, это изображение 4 человека и текст

Після оголошення підозри, суд обрав підозрюваним запобіжні заходи, однак слідство продовжується. Поліція закликає всіх постраждалих звертатися для встановлення об’єктивної кількості жертв. Слідчі звернулися з клопотанням про тримання підозрюваних під вартою без права внесення застави.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ