АКТУАЛЬНО

Співзасновник Netflix Рід Гастінгс вручив два мільйони акцій своєї компанії в благодійний подарунок

Співзасновник і виконавчий голова Netflix, Рід Гастінгс, подарував два мільйони акцій своєї компанії, що має популярну у всьому світі стрімінгову платформу. Вартість цього щедрого подарунку для невідомої організації перевищує 1,1 мільярда доларів США.

Згідно з Bloomberg Billionaires Index, загальне майно Гастінгса оцінюється у 6,6 мільярда доларів США, і значну частину цього становлять саме акції Netflix.

“Ми не можемо точно сказати, хто отримає цей подарунок – це може бути благодійна організація або кілька благодійних організацій. Існує ймовірність, що акції будуть переміщені в інше місце, наприклад, у траст, який не контролюється або де Гастінгс не є бенефіціаром”, – зауважив віцепрезидент фінансово-дослідницької компанії VerityData, Бен Сільверман.

Наразі Гастінгс зберігає трохи менше трьох мільйонів акцій Netflix, що оцінюються приблизно в 1,7 мільярда доларів США.

Незважаючи на те, що Гастінгс продовжує виконувати обов’язки виконавчого голови Netflix, компанія не зобов’язана розкривати причину цього подарунку або ідентифікацію його отримувача.

Netflix, стрімінгова платформа, повідомила, що протягом останнього кварталу минулого року кількість підписок зросла на понад 13,1 мільйона.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ