АКТУАЛЬНО

США передали Херсонщині важке технічне обладнання

Херсонщина отримала важливий внесок у розвиток своєї інфраструктури завдяки проєкту “Демократичне врядування у Східній Україні” від USAID. Новину про це оголосив начальник Херсонської ОВА, Олександр Прокудін, після зустрічі у Києві з віцепрем’єркою та Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук та послом США в Україні Бріджит Брінк.

Проєкт реалізується в Херсонській області, спрямовуючи технічні ресурси на підтримку громад та укріплення інфраструктури. Зокрема, Кочубеївська і Нововоронцовська громади отримали нові екскаватори для центрів надання адміністративних послуг. Крім того, обласна рятувальна служба отримала 23 генератори та 2000 фільтрів для очищення води.

На зустрічі також обговорювалися подальші можливості підтримки Херсонщини. Зокрема, розмовляли про надання допомоги на зимовий період, закупівлю техніки для облаштування центру обробки даних та створення центру реабілітації в місті Херсоні.

Це стане важливим кроком для забезпечення гарантованої медичної допомоги та покращення якості обслуговування громади. Також повідомляється про прибуття десяти нових медичних автомобілів до Херсонського обласного територіального центру екстреної меддопомоги.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ