АКТУАЛЬНО

Суд відхилив заставу Трампа на $175 млн: що тепер чекає на колишнього голову Білого дому

Верховний суд штату Нью-Йорк відхилив подані Дональдом Трампом документи про заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство через відсутність поточного фінансового звіту політика.

ЗМІ повідомило, що в електронній системі подання документів суду зазначено, що “облігація/зобов’язання” Трампа було “повернено на виправлення”, оскільки суд вимагає поточний звіт та довіреність. Нагадаємо, 25 березня Дональд Трамп отримав відстрочку стягнення понад 454 млн. доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство. Умовою відстрочки було внесення $175 млн. протягом 10 днів. 2 квітня він вніс заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство, щоб запобігти конфіскації владою Нью-Йорка власних активів, включаючи нерухомість.

У між тим, в Адміністрації президента Джо Байдена вже отримали пропозицію від республіканців виділити допомогу Україні в кредит, а не безоплатно, як передбачає ухвалений у Сенаті законопроект. У Пентагоні наголошують, що через затримку допомоги США для України “ризики зростають щодня”. Проте, вплинути на ситуацію, здається, поки не вдається.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ