АКТУАЛЬНО

Син правлячого Князя Ліхтенштейна, принц Костянтин, несподівано помер на 52-му році життя

Принц Костянтин, син правлячого князя Ліхтенштейну Ганса-Адама II та принцеси Марії, раптово помер на 52-му році життя. Принц Костянтин був третім із чотирьох дітей суверена та займав сьому позицію в черзі на престол.

Княжий двір оголосив про трагічну подію, стверджуючи, що принца Костянтина не стало у вівторок, 5 грудня. Члени парламенту Ліхтенштейну вшанували пам’ять покійного хвилиною мовчання.

Принц Костянтин залишився сьомим в лінії престолонаслідування, а його обов’язки спадуть на старших братів – спадкоємного принца Алоїза та принца Максиміліана, а також на молодшу сестру – принцесу Тетяну.

Дружина принца Костянтина, Марія, та їх троє дітей – принц Моріц, принцеса Георгіна та принц Бенедикт – залишаються в глибокому горі.

Наразі не розголошено причину смерті принца. До цього часу не було відомостей про будь-які серйозні проблеми зі здоров’ям Костянтина.

Принц Костянтин народився в Санкт-Галлені у 1972 році. Після отримання атестата зрілості в Ліхтенштейні, він вивчав право в Зальцбурзі і мав успішну кар’єру, працюючи в інвестиційному банку та займаючись діловою діяльністю в Німеччині.

В останні роки життя принц Костянтин присвятив керівництву найбільшою у світі групою приватних банків та управління активами – Liechtenstein Group AG.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ