АКТУАЛЬНО

Синоптики переджають: в Україні очікується різке похолодання

Синоптики України, зокрема Наталка Діденко, повідомляють про суттєві зміни в погодних умовах, які прогнозуються в найближчі дні. За словами експерта, країна переживає останній теплий тиждень, під час якого температура повітря може досягти +17 градусів. Проте вже з 2-3 листопада в Україні очікується різке похолодання, що супроводжуватиметься нічними морозами та можливим снігопадом.

Як вказала Діденко, 2-3 листопада очікується похолодання, вночі до невеликого морозу, вдень у суботу не вище +4+10 градусів, а в неділю, 3-го листопада, у денні години не вище +1+6 градусів..

“Тому залишкове жовтневе тепло використайте повною мірою”, – наголосила синоптикиня.

За її словами, понеділок в Україні буде чудово теплим. 28-го жовтня очікується протягом дня +12+17 градусів.

По центральній частині, а ввечері по заходу будуть невеликі дощі, проте все ж поки що переважатиме в Україні погода без істотних опадів.

У Києві день у понеділок, схоже, буде найтеплішим з перспективи аж до квітня, як мінімум. Хіба що якийсь рекорд станеться взимку)) Бо завтра у столиці передбачається до +17 градусів!

– заявила Діденко.

Вона вказала, що наступними вихідними в Україні – різке похолодання, За її даними 4-5 листопада “може і снігом засипати”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ