АКТУАЛЬНО

Сирський відвідав позиції наших військових на Куп’янському напрямку

Командир Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-лейтенант Олександр Сирський, особисто відвідав позиції українських військових на Куп’янському напрямку і поділився цією інформацією у своєму Telegram-каналі.

«Провів черговий робочий візит до військових частин та підрозділів, які зараз ведуть оборону на Куп’янському напрямку. Ситуація залишається дуже напруженою. Бої тривають на всіх ділянках фронту. Противник активно атакує з великою інтенсивністю та постійно вводить нові резерви. Я вислухав звіти командирів безпосередньо на пунктах управління, провів оперативні наради. Розглянули можливі сценарії дій противника, враховуючи результати розвідки», – повідомив генерал Сирський.

З метою вирішення критично важливих питань для забезпечення стійкості оборони, були визначені необхідні директиви та здійснено перерозподіл сил і ресурсів. Основними пріоритетами залишаються ефективне проведення розвідки, координація застосування всіх засобів вогневого ураження, захист військових підрозділів за допомогою засобів радіоелектронної боротьби та збереження життя наших військовослужбовців.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ