АКТУАЛЬНО

Теракт в Єрусалимі: 2 загиблих, 8 поранених

Уранці 30 листопада в Єрусалимі сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє людей, а вісім отримали поранення, з них п’ять перебувають у критичному стані. Теракт стався в районі автобусної зупинки неподалік в’їзду до міста.

Жертвою терористів стала 24-річна жінка, а інший загиблий – 70-річний чоловік. П’ятеро з поранених перебувають у критичному стані, і медичний персонал докладає зусиль для їхнього врятування.

На місце події прибули правоохоронці, які ліквідували обох нападників. Зазначено, що правоохоронці зреагували оперативно, захищаючи мирних жителів.

Терористи відкрили вогонь по мирним жителям зі свого автомобіля, що призвело до трагічних наслідків. За попередніми даними, нападники були озброєні пістолетом та штурмовою гвинтівкою.

Джек Лью, посол США в Ізраїлі, висловив засудження дій терористів та висловив щирі співчуття родинам загиблих та постраждалим. Він охарактеризував подію як “огидний і жорстокий терористичний акт”.

Напад викликав загрозу для місцевого населення, але силові структури гарантують його ізоляцію та виключають можливість подібних інцидентів у найближчому майбутньому.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ