АКТУАЛЬНО

Трагедія в Польщі, серед постраждалих українські діти

20 липня в Свебодзінському повіті Польщі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса, у якому перебували громадяни України, зокрема діти. Внаслідок аварії дев’ять осіб постраждали і були госпіталізовані.

За інформацією видань RMF24 та TVN24, аварія сталася близько 5 ранку. Мікроавтобус, що перевозив дев’ятьох громадян України, потрапив у ДТП на ділянці дороги, де тривав ремонт. Згідно з повідомленням прессекретаря польської поліції, мікроавтобус врізався в автомобіль дорожньої служби і перекинувся.

Серед пасажирів мікроавтобуса були четверо дітей у віці 2, 3, 4 і 15 років. Всі постраждалі були доставлені до лікарні, де п’ятеро з них перебувають у важкому стані. Включаючи дітей, стан яких є критичним, лікарі вживають усіх необхідних заходів для їх порятунку.

Польська поліція наразі з’ясовує обставини події. На даний момент відомо, що водій мікроавтобуса був тверезий. Встановлюється, чи були які-небудь інші фактори, що вплинули на причини аварії.

Аварія сталася на ділянці дороги, де тривав ремонт, що могло вплинути на дорожні умови і безпеку. Однак, подробиці про те, чи були вжиті всі необхідні заходи для забезпечення безпеки на цьому відрізку дороги, наразі не повідомляються.

Ця трагедія стала серйозним ударом для родин постраждалих і всього українського співтовариства в Польщі. Влада та медичні працівники роблять усе можливе для надання допомоги потерпілим і з’ясування обставин цієї жахливої події.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ