АКТУАЛЬНО

Наталі Портман на червоній доріжці прем’єри “Травень грудень”

У Лондоні відбулася захоплююча прем’єра фільму “Травень грудень”, в якому головні ролі виконали талановита Наталі Портман та Джуліанна Мур. Однак, окрім кінематографічних вражень, увагу глядачів привернула також вишукана зовнішність Наталі Портман, яка вразила своїм елегантним образом на червоній доріжці.

На цей раз актриса визначилася для свого виходу на доріжку використовуючи блейзер, який неймовірно підкреслив її грацію та витончений стиль. Блейзер, схоже, був обраний для створення ефекту “на голе тіло”, адже він ідеально вписувався в форми актриси, наголошуючи її елегантність та жіночність.

За вибором дизайну також стояли штани від Schiaparelli з осінньо-зимової колекції 2023 року, які доповнили образ і створили обтічний та стильний вигляд.

Наталі Портман вирішила не заважати ефектному блейзеру і обрала відмінний манікюр, який додавав образу ще більше шарму. Її гарний манікюр був чудовим доповненням до загальної краси вечора.

Актриса вирішила завершити свій вигляд, зібравши волосся в гладкий пучок, що надавало їй стриманість та вишуканість. Макіяж також був вишуканим: блискучі тіні на повіках, рожева помада, яка підкреслювала губи, доповнили образ Наталі Портман.

Її стиль та вибір образу викликають захоплення шанувальників моди та кінематографу, роблячи її однією з головних зірок вечора. Актриса продовжує дивувати не лише своєю акторською майстерністю, але й неперевершеним смаком у виборі образів для важливих подій.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ