АКТУАЛЬНО

Трагічна загибель Гарлі Сохо: найкращий бомбардир збірної Венесуели на чемпіонаті світу помер у 24 роки

Відомий баскетболіст Гарлі Сохо, який очолював збірну Венесуели та був найкращим бомбардиром команди на останньому чемпіонаті світу, раптово помер у віці 24 років у своєму будинку в Каракасі. Причиною смерті був напад епілепсії, який трапився, коли спортсмен був сам вдома.

Гарлі Сохо був відомий своїм талантом та вражаючими досягненнями в світі баскетболу. Він виступав у Південній Америці та лізі розвитку НБА за клуб “Мехіко Капітанес”. На останньому чемпіонаті світу в 2023 році він був визнаний найкращим бомбардиром збірної Венесуели, набираючи в середньому 12,4 очка та 4,2 підбирання за гру.

Сохо за свою кар’єру грав у різних клубах Південної Америки, включаючи Мексику, Аргентину та Уругвай. Він також став віцечемпіоном Панамериканських ігор. Останній матч він провів 18 грудня у Нікарагуа, де його команда “Гладіадорес де Ансоатегі” перемогла мексиканський клуб “Хальконес де Халапа” з рахунком 82:76.

Федерація баскетболу Венесуели висловила глибокі співчуття родині, друзям та шанувальникам Гарлі Сохо з приводу непоправної втрати. Великий талант та внесок у світ баскетболу зроблять його завжди запам’ятованим в серцях шанувальників цієї гри.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ