АКТУАЛЬНО

У Пекіні розпочались вертольотні екскурсії над Великою Китайською стіною

Недавно на території Великої Китайської стіни в районі Цзюйюнгуань, розташованому у межах Пекіна, було запущено вертольотні тури. Ця ініціатива дозволить подорожуючим спостерігати за цим об’єктом світової культурної спадщини ЮНЕСКО з висоти пташиного польоту.

Згідно з інформацією від адміністрації міського району Чанпін, що охоплює ділянку Великої Китайської стіни Цзюйюнгуань, недавно вертольот з чотирма туристами відлетів з автомобільного паркінгу, що означило старт вертольотних екскурсій.

Вертольотні екскурсії доступні щодня з 9:00 до 16:30 годин. Туристи мають можливість обирати один із трьох маршрутів: перший маршрут пропонує насолодитися панорамним видом на ділянку Великої Китайської стіни Цзюйюнгуань, другий – на Велику Китайську стіну та долину Гуаньгоу, а третій – на ділянку Цзюйюнгуань та гробниці династії Мін.

Тривалість кожного маршруту становить 3, 5 або 15 хвилин, а вартість квитка для однієї особи складає ¥298 (приблизно $42), ¥398 та ¥888 відповідно.

Велика Китайська стіна, загальна довжина якої становить 20 тисяч кілометрів, є об’єктом світової культурної спадщини ЮНЕСКО. У Пекіні розташовані фрагменти стіни, загальна довжина яких складає 520 кілометрів. Ділянка Цзюйюнгуань розташована приблизно за 60 кілометрів від центру міста Пекін.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ