АКТУАЛЬНО

Угорщина стикається із чергами вантажівок після блокади українського кордону в Польщі і Словаччині

У середу, 22 листопада, на головному пункті перетину кордону Угорщини з Україною утворилися довгі черги вантажівок через переадресацію маршрутів вантажних перевізників з пунктів пропуску в Польщі та Словаччині через блокаду.

На пункті пропуску “Захонь-Чоп” в Угорщині виникли довгі черги вантажівок, які очікували на в’їзд в Україну. У зв’язку з блокадою кордону в Польщі та Словаччині, вантажні перевізники змінили свої маршрути, призводячи до значного зростання трафіку на угорських пунктах пропуску.

Податкове та митне управління Угорщини заявило, що влада робить зусилля для покращення пропускної здатності кордону, проте обмежені можливості мосту через річку Тиса та пункту пропуску суттєво ускладнюють ситуацію.

Ця ситуація є наслідком протестів і блокад кордонів, організованих далекобійниками в Польщі та Словаччині, що вимагають поліпшення умов праці та збільшення заробітних плат. Ураховуючи розгортання протестів, розслідування та вжиття необхідних заходів для полегшення ситуації стають актуальними питаннями.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ