АКТУАЛЬНО

Україна планує розширити своє представництво за кордоном. Де саме?

Україна активно працює над розширенням своєї дипломатичної присутності в Латинській Америці, повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, минулого року Україна відкрила нові посольства в Африці, що сприяло підвищенню рівня співпраці з країнами Африканського континенту та їхніми лідерами.

“У цьому році ми плануємо активізувати співпрацю та збільшити потенціал нашої діяльності, зокрема, в напрямку Латинської Америки”, – підкреслив президент.

Володимир Зеленський також зазначив, що 22 лютого провів зустріч із представниками дипломатичного корпусу країн-партнерів, що працюють в Україні. Він висловив подяку кожній країні та її лідеру за їхню підтримку та довіру до України.

“Це є одним з проявів віри в нашу державу, поваги до українського народу та довіри до нашої сили й здатності досягати українських цілей”, – зазначив Зеленський.

Під час зустрічі обговорювалася необхідність “чіткої та принципової” співпраці для реалізації “Формули миру”, забезпечення більшої безпеки для країн та внутрішньої трансформації України. Також була порушена тема спільної роботи над зміцненням оборонної співпраці та підвищення тиску на Росію.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ