АКТУАЛЬНО

Україна змінює тактику на фронті та переходить до оборони – повідомлення британської розвідки

Останніми тижнями Україна активізувала заходи з покращення фортифікаційних споруд, щоб перейти до оборонної позиції вздовж більшої частини фронту, повідомила британська розвідка. За даними військових аналітиків, це рішення прийнято відповідно до закликів президента України Володимира Зеленського, які він висловив наприкінці листопада 2023 року.

Відзначається, що покращення фортифікаційних заходів зосереджено на ключових секторах фронту. Однією з напрямних робіт стало зміцнення оборони вздовж кордону з Білоруссю. Станом на середину грудня 2023 року вже встановлені “зуби дракона”, колючий дріт та протитанкові рови.

У звіті також вказано, що Росія продовжує проводити локальні наступальні операції, але атаки рідко перевищують взвод за чисельністю. Зазначається, що значний російський прорив малоймовірний, і загалом фронт є статичним, залишаючи військовий конфлікт на рівні локальних стирок.

Важливо відзначити, що розвідка продовжить слідкувати за розвитком подій на фронті та аналізувати вплив зміни тактики на загальну обстановку в регіоні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ