АКТУАЛЬНО

Укріплення під Авдіївкою: будівництво оборонних ліній для захисту солдат

Українські військові розпочали будівництво капітальних оборонних укріплень в різних регіонах, особливо під Авдіївкою, де російська армія вперлася саме в українські укріплення. Фотографії цих оборонних заходів були оприлюднені журналістом Денисом Казанським.

“Ресурсів у РФ більше, ніж в України. Але вони не нескінченні, і вони вичерпаються, якщо змусити Росію зазнати незрівнянно більших втрат. Зараз під Авдіївкою, де російська армія вперлася саме в українські укріплення, втрати РФ майже в 10 разів більші, ніж втрати ЗСУ. Це задокументовані дані – те, що вдалося порахувати завдяки засобам об’єктивного контролю. З такими втратами РФ ніколи не зможе завдати поразки Україні,” – зауважив журналіст.

Казанський наголосив на необхідності будувати суцільні лінії укріплень, кілька заходів оборони, щоб викликати жах у окупантів та забезпечити виживання українських солдат. Йому важливо, щоб будівництво було систематичним і спрямовано на те, щоб зробити будь-яку думку про наступ агресора неможливою.

Недавно президент України Володимир Зеленський і головнокомандувач України генерал Валерій Залужний оголосили про намір посилити українську оборону.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ