АКТУАЛЬНО

Унікальна подія за останні 47 років: притулок для тварин в Пенсильванії порожній від собак

Дві тижні тому в окрузі Адамс, що у штаті Пенсильванія, притулок для тварин переживав період, коли його приміщення було фактично наповнено собаками, які чекали на свої нові домівки. Проте зараз, відзначивши важливу подію, повідомляється, що вперше за 47 років в цьому закладі не залишилося жодної собаки – всі отримали новий шанс на щасливе життя у своїх нових родинах.

У притулку висловили своє захоплення тим, як вдало склалася ситуація. “Персонал та волонтери вклали величезні зусилля, щоб дбати про тварин і переконатися, що їх усі прийняли в правильні домівки. Це перше випадок за 47 років, коли притулок в окрузі Адамс порожній. Це справжнє диво”, – зазначено в їхньому повідомленні.

Зараз притулок планує розширити свою діяльність, приймаючи тварин з інших притулків Пенсильванії, щоб полегшити їхню роботу.

Це яскравий приклад позитивних змін у ситуації з тваринами в притулках. Щорічно у США потрапляє близько 6,3 мільйона домашніх тварин, і ця історія свідчить про позитивні тенденції в зменшенні кількості тварин, що потрапляють до притулків, а також про збільшення кількості тварин, які знаходять нові домівки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ