АКТУАЛЬНО

В Харкові стався вибух

У результаті вибуху на автозаправній станції поблизу Південного вокзалу у Харкові, травмувався один чоловік, якого госпіталізували. Інцидент злякав місцевих мешканців.

За словами речника ДСНС Харківщини Євгена Василенка, вибух стався близько 9:00 ранку, ймовірно, внаслідок вибуху автомобіля на автозаправці. Пожежу було швидко загасено, запобігши її поширенню на обладнання станції. Поки що причини вибуху з’ясовуються.

Директор Центру екстреної медичної допомоги, Віктор Забашта, підтвердив, що в результаті інциденту постраждав один чоловік, якого доставили до лікарні.

Наразі патрульна поліція області оголосила про тимчасові обмеження на вулиці Полтавський в зв’язку з подією. Правоохоронні органи забезпечують безпеку на місці події, координують допомогу потерпілим і здійснюють охорону місця інциденту.

Ця ситуація викликає серйозне хвилювання в місті, і правоохоронні служби продовжують розслідування та надають допомогу тим, хто постраждав. Наразі обмеження триватимуть до завершення робіт екстрених служб.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ