АКТУАЛЬНО

“Проблема в мені”. Луческу назвав винних у поразці Динамо

У неділю, 22 жовтня, у матчі 11-го туру чемпіонату України сезону 2023/24 київське “Динамо” поступилося “Дніпру-1” з рахунком 0:1. Матч проходив у Києві на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського.

Завдання для команди “Динамо” стають дедалі складнішими, що відбивається на їхніх останніх результатах у матчах. За словами головного тренера “Динамо”, причиною такого результату були помилки, допущені командою на початку гри.

Також Луческу визнає свою відповідальність за результати команди і сподівається на поліпшення в майбутніх матчах.

“Проблема в мені: я не зміг за такий короткий період часу побудувати команду, яка могла б протистояти нашим опонентам у чемпіонаті України. Крім того, у нас відвернулася удача. Ми надовго втратили Шапаренка, а потім ще й Ярмоленка. Попов тільки нещодавно відновився. Нарешті, сьогодні Караваєв був дискваліфікований.

Наші футболісти сьогодні не показали той рівень, який ми хочемо бачити від них. Ми створюємо нову команду, але головне, що сьогодні було допущено занадто багато помилок. Тим не менш, я не знімаю з себе відповідальності”, – сказав він.

Тренер визнає, що поки не вдалося побудувати команду, яка могла б ефективно конкурувати в чемпіонаті України. Крім того, невдачі також вплинули на команду, включно із втратою ключових гравців через травми та дискваліфікації.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ