АКТУАЛЬНО

В Польщі затримано арбітрів матчу Ліги чемпіонів за п’яний дебош

6 серпня вранці польська поліція затримала трьох осіб, які підозрюються у крадіжці дорожнього знака. Як стало відомо, двоє з них є футбольними арбітрами, що призвело до їх відсторонення від важливого матчу Ліги чемпіонів.

Затримані – Бартош Франковскі, який мав бути арбітром VAR, і Томаш Мусял, асистент арбітра на матчі між «Динамо» та «Рейнджерс». За інформацією польського видання TVP Sport, рівень алкоголю в крові Франковскі становив близько 1,7 проміле, а у Мусяла – 1,8 проміле. Обидва арбітри були поміщені до витверезника.

Через цей інцидент УЄФА вирішив відсторонити Франковскі та Мусяла від участі в грі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Рейнджерс». Замість них на матч призначено нового головного арбітра VAR Томаша Квятковського та асистента Павела Малеця.

Нагадаємо, що матч між «Динамо» та «Рейнджерс» розпочнеться о 21:00 за київським часом. Переможець цієї гри у наступному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зустрінеться з переможцем пари «Зальцбург» (Австрія) – «Твенте» (Нідерланди).

Поки що невідомо, яке саме покарання чекає на Франковскі та Мусяла з боку УЄФА.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ