АКТУАЛЬНО

В Японії стався інцидент з військовим літаком США

В середу, 29 листопада,  розбився військовий літак США V-22 Osprey, який впав у море на заході країни. Літак перебував на борту із восьми особами.

За повідомленнями рибалок, які стали свідками аварії, троє людей вже знайдені, але їхній стан залишається невідомим. Берегова охорона розпочала рятувальні операції, направивши патрульні катери та літаки в район інциденту.

Аварія сталася біля аеродрому острова, де раніше в той же день успішно приземлився інший літак V-22 Osprey. За інформацією свідків, гвинтокрил загорівся лівим двигуном під час падіння.

Літак V-22 Osprey використовується морською піхотою США, військово-морськими силами США та Силами самооборони Японії. Цей гвинтокрил може виконувати функції як гелікоптера, так і стаціонарного літака.

Важливо відзначити, що розгортання літаків V-22 Osprey в Японії було суперечливим. Критики висловлюють обурення через його попередню схильність до нещасних випадків, тоді як американські військові і японські влади стверджують, що цей тип літака є безпечним.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ