АКТУАЛЬНО

У Львові суд визнав жінку винною за тероризування чоловіка сексом

У жовтні 2023 року Франківський районний суд Львова виніс рішення у справі про дрібне хуліганство, пов’язане з довгостроковим тероризуванням чоловіка сексуальними вимогами. Марта Лопушанська, 27-річна мешканка Львова, була визнана винною у цій справі, і суд присудив їй покарання у вигляді 60 годин громадських робіт.

Суддя Світлана Мартьянова розглянула матеріали справи і дійшла висновку, що дії Лопушанської, включно з постійними дзвінками, вимогами зайнятися сексом і вторгненням у робочий простір чоловіка, становлять дрібне хуліганство. Чоловік, жертва довгострокових переслідувань з боку Лопушанської, звернувся в поліцію і описав, як вона створює проблеми в його сімейному житті, оскільки у нього є дружина.

Суд також врахував попередні протизаконні дії Лопушанської, включно з викраденням облачення священика (одягу, що використовується під час церковних служб), хоча її тоді не покарали за крадіжку, оскільки вона примирилася з потерпілим.

Слід зазначити, що Марта Лопушанська не була присутня на судовому засіданні. Згодом, на цю постанову може бути подана апеляція.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ