АКТУАЛЬНО

Володимир Зеленський приїхав до Одеси

Президент України Володимир Зеленський здійснив робочий візит до Одеської області, де головною метою його візиту є захист регіону. Глава держави відзначив, що на нараді в Одеській області обговорюватимуть ведення бойових дій у межах відповідальності ОСУВ “Одеса”, ситуацію в Чорному морі, безпеку “зернового коридору” та протиповітряну оборону.

Основні теми обговорення включають прикриття Одеси з повітря, безпеку інфраструктури “зернового коридору” та забезпечення безпеки військових бригад. Президент також провів зустріч з українськими захисниками, які зараз перебувають на передовій на півдні України, вручивши їм державні нагороди та висловивши подяку за їхню самовіддану службу та внесок у захист держави та народу.

Нагадаємо, що Одеська область стала однією з ключових цілей ворога після розриву Росією “зернової угоди”. У зв’язку з цим окупанти систематично обстрілюють портову інфраструктуру, що спричинює загострення ситуації в регіоні. Навіть у ніч на 29 листопада ворожі сили випустили 21 ударний дрон та 3 керовані авіаційні ракети Х-59 по території України. Більшість ворожих цілей були успішно знищені завдяки ефективній роботі протиповітряної оборони в межах Одеської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ