АКТУАЛЬНО

Повстання з мертвих. Nissan відроджує культову модель і “зарядить” її енергією

Японська автомобільна компанія Nissan планує повернути до життя легендарне молодіжне купе Silvia. З цим поверненням не виключено впровадження інноваційних електричних технологій, щоб привернути нове покоління автолюбителів і підкреслити важливість емоцій в автомобільній індустрії.

Забуті емоції в автомобільній індустрії: Віце-президент Nissan з планування, Іван Еспіноза, висловив побоювання з приводу загублених емоцій в автомобільній індустрії. Він вважає, що сучасні автовиробники повинні пропонувати більш емоційні автомобілі, щоб привабити молоде покоління, яке стає менш зацікавленим в автомобілях.

Повернення легенди: Nissan Silvia був культовим молодіжним купе, яке випускалося з 1965 по 2002 роки. Це була початкова спортивна модель марки, і повернення Silvia може підкреслити важливість емоцій і пристрасті у світі автомобілів.

Сучасні інновації: Нове покоління Nissan Silvia, розраховане на молоду аудиторію, буде обладнано інноваційними електронними технологіями та сучасною мультимедійною системою. Ба більше, з урахуванням зростаючої популярності “зелених” автомобілів серед молоді, новий Nissan Silvia може стати електромобілем.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ