АКТУАЛЬНО

Втікача Артема Дмитрука оголосять у міжнародний розшук

Народного депутата Артема Дмитрука, який втік з України, оголошено в міжнародний розшук. Радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань (ДБР) Тетяна Сап’ян повідомила, що наразі тривають технічні процедури для внесення Дмитрука до бази Інтерполу.

Сап’ян розповіла, що слідство розслідує незаконний перетин кордону депутатом, зокрема через так зване Придністров’я. “Ми намагаємося з’ясувати, як саме йому вдалося перетнути кордон і встановити його місцезнаходження”, — зазначила вона. Також вона підтвердила, що відео, на якому ймовірно зображено Дмитрука у Великій Британії, вже було опубліковане в ЗМІ. ДБР звернулося до британських колег для перевірки цієї інформації та можливого затримання.

Раніше правоохоронці встановили осіб, які допомогли Дмитруку виїхати з України, і їм також повідомлено про підозру. Дмитрука звинувачують у нападі на співробітника правоохоронних органів в Одесі, спричиненні тілесні ушкодження, замаху на викрадення зброї та хуліганстві.

Генеральний прокурор вже висунув підозру депутату за напад на правоохоронця та військового, а також за ряд інших тяжких злочинів. Слідство продовжується, і як тільки буде отримана нова інформація, суспільство буде проінформоване.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ