АКТУАЛЬНО

Викраденого ексфутболіста Марселіньо Каріоку знайшли побитим: розкрито деталі інциденту

Колишнього футболіста збірної Бразилії, 52-річного Марселіньо Каріоку, якого викрали, виявили через добу побитим зі слідами побоїща на обличчі, повідомляє Globo. Інцидент стався після концерту, на якому він виступав.

Екс-футболіст, який після завершення кар’єри став співаком та лідером євангелістського гурту «Божественне натхнення», зник 17 грудня після відвідин музичного заходу. Його авто було знайдено за 25 км від місця проведення концерту, а поруч із машині були двоє підозрюваних.

Правоохоронці також розслідували і вивчали записи відеоспостереження в регіоні. У понеділок ввечері Марселіньо Каріоку знайшли побитим, і зі синцем під оком він вирушив до поліцейської дільниці для надання свідчень. Згідно з інформацією, він не був сам — його супроводжували інші особи.

Триразовий чемпіон Бразилії і володар клубного чемпіонату світу залишив концерт із своєю коханкою, Таїс Морейрою. Виявилося, що жінка є заміжньою та матір’ю двох дітей, і вона має спільні фотографії з Каріокою в Instagram. Ця інформація викликала невдоволення чоловіка, який, за словами адвоката Каріоки, має зв’язки з родиною ексфутболіста, і вимагав викуп у розмірі 90 тисяч реалів (близько 18 тисяч доларів).

“Я був з жінкою, яка одружена, потім її чоловік упіймав мене і викрав”, — визнав Марселіньо Каріоку.

Зазначимо, що за свою кар’єру Каріоку грав за кілька відомих клубів, включаючи “Ліверпуль” та “Валенсію”. Його виступи у збірній Бразилії та досягнення в футболі додали йому популярності. Інцидент з викраденням та побиттям став великим шоком для футбольного світу та шанувальників Марселіньо Каріоку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ