АКТУАЛЬНО

Xiaomi представила ультрабюджетний смартфон Redmi 14C

Компанія Xiaomi розширила свою лінійку доступних мобільних пристроїв, представивши ультрабюджетний смартфон Redmi 14C. Цей новий продукт разом із Poco C61 став одним із найдоступніших у портфелі китайського виробника.

Вражаючий дисплей і новітній процесор

Redmi 14C оснащено 6,88-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1640 х 720 пікселів. Основною особливістю цього екрану є підтримка частоти оновлення до 120 Гц, що робить його конкурентоспроможним у бюджетному сегменті. Це перевага над iPhone 15, чий екран працює на частоті 60 Гц, що додає Redmi 14C особливу цінність серед доступних моделей.

Смартфон став першим у світі, який працює на новому процесорі MediaTek Helio G81 Ultra. Модель доступна в кількох конфігураціях: 4/6/8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карти microSD.

Камера, батарея та інші особливості

На задній панелі смартфона розташована основна камера на 50 Мп, яка підтримує портретний і нічний режими. Батарея має ємність 5160 мАг і підтримує зарядку до 18 Вт. У Redmi 14C також є бічний сканер відбитків пальців і роз’єм для навушників 3,5 мм. Важливою зміною від попередньої моделі Redmi 13C є новий дизайн, який компанія описує як “преміальний”.

Ціна і доступність

Ціни на Redmi 14C стартують від $119 (приблизно 4800 грн) за базову версію з 4 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Найдорожчий варіант з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті коштує $160 (близько 6600 грн).

Інші новини Xiaomi

Нагадаємо, що в кінці серпня Xiaomi представила в Європі новий бюджетний фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9, який отримав рекордну автономність і став найбільшим оновленням в історії трекера. У жовтні очікується презентація нової серії смартфонів Xiaomi 15 і реліз операційної системи HyperOS 2.0. Вже зараз у мережі з’явилися списки функцій і моделей, які отримає як основна торгова марка, так і бренди Redmi і Poco.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ