АКТУАЛЬНО

Як проходитимуть свята та зустріч Нового року в столиці

Заходи у зв’язку зі святковим періодом у Києві будуть відповідати ситуації в місті. Комендантська година буде застосована з 00:00 до 05:00, повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

На Софійській площі планується встановлення новорічної ялинки, яку відкриють 6 грудня, в День святого Миколая. Це стане можливим завдяки коштам меценатів, які вирішили забезпечити свято для дітей. Безкоштовно кожен бажаючий матиме змогу взяти іграшку на згадку та залишити благодійний внесок на підтримку Збройних Сил України.

Рада Оборони Києва вирішила, що на Різдво та Новий Рік у місті не буде масових заходів, включаючи ярмарки, фудкорти та атракціони. Скасовано будь-які масові святкування, але відкриття головної ялинки на Софійській площі залишається традиційним. Її встановлять та прикрасять іграшками та енергозберігаючими гірляндами за кошти меценатів.

Також, київські заклади культури готують різноманітні новорічні вистави, майстер-класи, флешмоби та благодійні акції для городян. Музеї проведуть заходи, присвячені різдвяній атрибутиці та українським традиціям.

Усі заходи враховують безпекову ситуацію в місті, і вони будуть спрямовані на створення новорічного та різдвяного атмосфери, дотримуючись вимог карантинних заходів та забезпечуючи комфорт та радість для киян.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ