АКТУАЛЬНО

Як звинувачення України у теракті в Крокусі впливає на внутрішню безпеку РФ?

Російська влада та пропагандисти розпочали кампанію звинувачень України у теракті, який відбувся в торговельному центрі “Крокус”. Однак такий підхід може серйозно підірвати внутрішню безпеку в Росії.

Чиновники Кремля та російські пропагандисти висунули звинувачення в адресу України у здійсненні теракту, який приписують бойовикам “Ісламської держави”.

Експерти підкреслюють, що такий підхід може стати серйозною загрозою для внутрішньої безпеки та безпеки мирного населення в Росії. Вони вбачають ігнорування Кремлем очевидної загрози, яку становлять операції “Ісламської держави” та інших радикальних груп на території Росії.

“Кремль вибрав інформаційну стратегію, яка приносить ризики для внутрішньої безпеки та жертв серед мирного населення, замість адекватної реакції на радикальні загрози ісламістів в межах своїх кордонів”, — підкреслили в експертному інституті.

Також вони зауважили, що російський МЗС звинуватив США в “виправданні” України, стверджуючи, що теракт був здійснений бойовиками “Ісламської держави”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ